Vognmand i Aalborg, Nørresundby og Nordjylland

Professionel vognmand i Aalborg, Nørresundby, Nordjylland

SB Transport er din lokale vognmand i Aalborg, som tilbyder professionel og pålidelig transporttjenester til erhverv og private. Vi har mange års erfaring inden for transportbranchen og har et stort netværk af samarbejdspartnere, som gør det muligt for os at tilbyde vores kunder fleksible og skræddersyede løsninger.

Lad os være din vognmand i Aalborg, Nørresundby og resten af Nordjylland. Nogle af vores ekspertiseområder er almindelig vognmandskørsel af bl.a. jord, skærver, muld, sand, stabilgrus, flis, samt forskellige typer container udlejning. Ydermere tilbyder vi grabning af f.eks. haveaffald, byggematerialer plus diverse løfteopgaver med kran.

Vi værdsætter vores kunders tid og sørger for, at levering sker til aftalt tid, så du kan fokusere på din kerneforretning. Vi overholder altid gældende regler og love, og vores køretøjer er altid i god stand og godkendt til transport.

Kontakt os

Står du og mangler en vognmand? Så kontakt os. Vi kører i bl.a. Aalborg, Nørresundby men også i resten af Nordjylland.  Kontakt os på telefon 4138 0157 eller mail info@sb-transport.dk. Giv os et kald eller skriv en mail i dag og lad SB Transport håndtere din transportopgave.